D-style вертикални компресори

d-style-vertical-oil-free-reciprocating-compressors

D-style вертикални компресори
Компресорите могат да бъдат използвани , както за изсмукване на цистерни , така и за тяхното пълнене с въглеводородни смеси, вкарване и осмукване на газова фаза. Голяма част от тръбните системи не отговарят на изискванията, за поддържане само в течна фаза на въглеводородните смеси ,които са нужни на помпите за тяхната ефективна работа. При компресорите тези условия не са необходими за тяхната висока ефективност. Много съоръжения за съхраняване и превоз на газ, като подземни резервоари и железопътни вагони, имат възможност за горно разтоварване. В тези случаи компресорът е идеалното решение за трансфер на обеми от и в резервоарите.
D-Style са налични едно- и многостъпални, с водно или въздушно охлаждане, със или без смазване.

Описание

Характеристики

Изместване на буталото до 198.8 m3/h
Работно налягане до 82.8 bar
Мощност на спирачката до 34 kW
Максимална температура на изхода до 177°C

Възможни опции

Променлив клирънс на главата: чрез тази опция може да се променят наляганията и дебитите на всички размери цилиндри, докато компресора работи.
Външен картер за маслено охлаждане: компресорите на Corken могат да бъдат оборудвани със система за допълнително смазване, с външен маслен филтър. Системата за външно смазване е условие за осигуряване на оптимален живот.
Материали: предлагат се различни материали за почти всички компоненти на компресора за работа с различни газове. Покритието MC1002, което е антикорозионно, е приложимо за всички части, които имат контакт с газа.
Пакети: към компресора може да бъде оборудван с контролни панели, успокоители на вибрации, връзка с нивомерни системи на резервоари и други специални функции.

Приложение

Химични и петролни продукти
Алтернативни горива
Електроенергия
Масла
Втечнени газове