What gave us a start?

Как започнахме?

Вярата в нашите продукти и услуги ни вдъхновява да продължаваме да правим това, което правим, а желанието ни да предлагаме иновации в работата ни доведе до учредяване на Спектроник през 2005г., когато създадохме първият ни софтуерен продукт. Сега, 13 години по-късно, това продължава да е единствения софтуер за автокалибровки в България като вярваме, че е един от най-добрите в световен мащаб.

Стъпка по стъпка след това успяхме да навлезем в петролния бизнес чрез създаването на други софтуерни продукти за управление на петролни бази. През 2006 година сключваме договор с Liquid Controls Group Europe (LC) за ексклузивно представителство на цялата им продуктова гама в България. Освен продуктите на LC, за да осъществим нашите проекти, използваме продукти и на други доказали се брандове.

Скоро след като станахме и първата сертифицирана компания в България за ремонт на автоцистерни, подписахме ексклузивни договори с водещи компании като Шварцмюлер и Нефтохимтранспорт за поддръжка на техните паркове от автоцистерни.
Професионализмът, с които работим, ни осигурява водеща пазарна позиция и ни позволява да имаме лоялни служители, които споделят нашите идеи.

Като резултат от всичко това се гордеем с доволни клиенти, които ни водят още клиенти.
Целта ни е да разширяваме постоянно спектъра си като предлагаме нови продукти и услуги, оставайки фокусирани върху качеството и иновативния ни начин на работа.